Vodafone Campus

The innovative architectural design of the new headquarters for Vodafone in Germany reflects the team-oriented corporate structure. It connects high user quality with energy efficiency. The building is certified with LEED gold.

Building Type:
Office +
Area:
Workplace +
Luminous ceilings as large surface elements give structure to the space.
Restaurant +
The trees are illuminated from lights positioned on the ground. The water’s surface is evenly lit by recessed underwater wall luminaires.
Exteriors +
Underground Parking +
Lighting Technology:
Artificial Light +
Daylight +
Region:
Düsseldorf
Picture credits:
Photographs +
Dirk Matull
Kardorff Ingenieure Lichtplanung
Visualisations +
Kardorff Ingenieure Lichtplanung
  • Vodafone Campus_Kardorff Ingenieure Lichtplanung
  • Vodafone Campus_Kardorff Ingenieure Lichtplanung
  • Vodafone Campus_Kardorff Ingenieure Lichtplanung
  • Vodafone Campus_Kardorff Ingenieure Lichtplanung
  • Vodafone Campus_Kardorff Ingenieure Lichtplanung
  • Vodafone Campus_Kardorff Ingenieure Lichtplanung
  • Vodafone Campus_Kardorff Ingenieure Lichtplanung